Wasp teknik

Evodev Wasp är  tre program i ett (3 in 1):

  1. Evodev GarpX
    GarpX är vår helt nyutvecklade integrationskomponent som kommunicerar direkt med Garp-servern. Den är blixtsnabb. Med den nya komponenten kan vi göra saker som vi aldrig kunnat göra tidigare.  Det öppnar stora möjligheter.Förutom den rena kommunikationsdelen så innehåller GarpX även affärslogik. Både standardlogik (motsvarande Garps) och vår egen kompletterande logik.
  2. Kestrel Web Server
    Wasp har en inbyggd webserver som heter Kestrel. Kestrel är designad för att vara extremt snabb och det är den. Transaktionstester har visat att den är 2300% snabbar än IIS.Nåja, Kestrel innehåller ju inte allt som kompletta webbservrar gör men det är precis det som är poängen. Och det passar perfekt för Wasp.
  3. Wasp webb-applikation  med  plug-in stöd
    GarpX och Kestrel  är ju något man inte ser  utan dessa delar jobbar på i det tysta.  För att kunna använda systemet behövs ju även en webb-applikation.  Den inbyggda webb-applikationen i Wasp består av säkerhets- och rättighetssystem samt ett menysystem (och lite annat).Via Plug-in teknik kompletterar man sedan systemet med den funktionalitet som önskas.  I Wasp Basic har vi lagt till 3 st plug-in moduler. Kunder, artiklar och inventering.

Evodev Wasp innehåller alla ovanstående nämnda delar i ett litet smidigt paket. Ett litet krutpaket kan man säga.  Wasp således väldigt enkelt att dra igång.  Efter några parameter-sättningar så är programmet bara att starta. Sedan är man igång.

Sedan är det är bara att logga in från sin telefon och köra.

Konfiguration av webb-applikationer
Vi vill att Wasp skall vara flexibelt och så användarvänligt som möjligt. Därför försöker vi i möjligast mån gör formulären konfigurerbara. Exempelvis så kan man själv välja vilka fält som skall visas i kundformulär och artikelformulär.

Operativsystem
Evodev Wasp går att köra på Windows,  Linux och macOS

© 2018: Evodev AB, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress